Første kontakt for bedre syn!

NOFs fagformidlingsstipend


NOF ønsker å fremme utvikling og synlighet av norsk optometri ved å bidra til at optikere kan presentere sin forskningsaktivitet. NOF prioriterer derfor å bruke 30 000 kr på fagformidling.

Stipendet skal oppmuntre til at medlemmer i NOF deltar på viktige nasjonale og internasjonale møter for å utveksle vitenskapelige ideer og forskning, orientere seg om utvikling og muligheter for norsk optometri, og for å styrke interaksjoner og nettverk som fremmer optikers rolle i samfunnet.

NOF tilbyr derfor hvert år et reisestipend på inntil 7500 kr for å delta på en konferanse for å presentere egen forskning. Alle medlemmer har anledning til å søke. Fagfellevurderte presentasjoner vil bli prioritert. Medlemmer som ikke tidligere har fått fagformidlingsstipend vil bli prioritert.

Styret i NOF behandler alle søknader og tar endelig beslutning om stipendutdeling.


Hvem kan søke:NOF medlemmer


Søknadsfrist:15. juni hvert år. Det er mulig å søke både i for- og etterkant av reise innenfor hvert kalenderår. Søknadsskjema finner du på nett. Søknader som er ufullstendig eller etter søknadsfristens utløp vil ikke bli vurdert. Søknader vil bli behandlet i første styremøtet etter sommeren.


Følgende kriterier må være oppfylt:
Last ned søknadsskjema i PDF her (Word versjon)
Søk

Siste nyheterOptikeren
  

Linker
Høgskolen i Sør-Øst Norge HSN Bachelor i optometri Bli optiker! Alt om Syn SJOVS Twitter ICPC-Koder Henvisningsskjema Pressemeldinger ECOO WCO Optometry Giving Sight

Medlemssider

Brukernavn:


Passord:

Kontakt oss

Norges Optikerforbund
Synsinformasjon


Øvre Slottsgt. 18/20
0157 Oslo

synsinfo@optikerforbund.no

Tlf 23 35 54 50