Første kontakt for bedre syn!

17feb2017
HelgelektyreIllustrasjon

(Foto: Dag Øyvind Olsen)

 

Fyldig pakke

 

Årsmeldingen gjør deg oppdatert på arbeid som er gjort i året som har gått. Arbeid i både styre, administrasjon og de mange råd, utvalg og komiteer i Norges Optikerforbund kommer tydelig frem i årsmeldingen, som er et sammendrag av høydepunktene i forbundets arbeid i 2016.

 

Så er det tid for å se fremover, og du får en grundig presentasjon av programmet for årets landsmøte og fagkonferanse, som holdes på Kongsberg 21.- 23. april. Diabetespasienten er hovedtema, men her er det også mye annet program som alle optikere har nytte av. Vi kommer tilbake med flere nærmere presentasjoner av programmet her på nettsiden de neste ukene.

 

Medlemmer i forbundet skal ha mottatt en invitasjonsmail til landsmøtehelga, med en påmeldingskode. Bruk denne når du melder deg på. Studer programmet, og husk at noen workshops har begrenset med plass, og her er det først til mølla-prinsippet som gjelder!

 

Fagtidsskriftet Optikeren har kommet i årets første fyldige utgave. Nyheter, reportasjer og fagstoff om optikeres rolle for diabetespasienter er hovedtema, men bladet har også mye mer og variert innhold.

 

Du kan bli med norske optikere på bistandsreise til Kambodsja, lese en utstilling om optiske fenomener, og bli oppdatert på trykkmåling, trafikk og syn - og mye mer! Det er dessuten mye spennende innhold fra Optikerens annonsører, og mange ledige stillinger i hele landet - om jobbskifte er noe du vurderer.

 

Lesestoff som rekker over helgen med andre ord!

Både Optikeren og programmet til fagkonferansener tilgjengelig digitalt. De kan du lese her:

Optikeren

Program

 


17.feb.17

Del

Søk

Siste saker

Kalender

30Mai2017

Møte i Fagutvalget NOF

31Mai2017

Styremøte Norges Optikerforbund

31Mai2017

Styremøte Synsinformasjon

31Mai2017

Optikere og hjelpemiddelsentralens samarbeid

06Jun2017

Kurs i avansert perimetri

05Sep2017

Møte i Fagutvalget NOF

06Okt2017

SILMO

09Okt2017

Specsavers Clinical Conference

07Nov2017

Møte i Fagutvalget NOFTwitter  
Optikeren
  

Linker
Høgskolen i Sør-Øst Norge HSN Bachelor i optometri Bli optiker! Alt om Syn SJOVS Twitter ICPC-Koder Henvisningsskjema Pressemeldinger ECOO WCO Optometry Giving Sight

Medlemssider

Brukernavn:


Passord:

Kontakt oss

Norges Optikerforbund
Synsinformasjon


Øvre Slottsgt. 18/20
0157 Oslo

synsinfo@optikerforbund.no

Tlf 23 35 54 50