Første kontakt for bedre syn!

13sep2017
Gaute takker avIllustrasjon

I siste møte til redaksjonskomiteen i Optikeren ble Gaute Mohn Jenssen takket av daglig leder Per Kristian "Pelle" Knudsen i Norges Optikerforbund. (Foto: Dag Øyvind Olsen)

 

Slutter helt

 

Det var på høsten 1988 at Gaute Mohn Jenssen ble rekruttert inn i Optikerens redaksjonskomite. Siden den gang har han bidratt med utallige artikler, bilder og flere forsider i tidsskriftet.

 

Nå har han bestemt seg for å gå av med AFP fra NAV Hjelpemiddelsentral på Elverum, og bruke mer tid på andre og viktige ting i livet. Samtidig velger han å avslutte sitt verv i Optikeren, etter mange minnerike år.

 

Daglig leder Per Kristian "Pelle" Knudsen i Norges Optikerforbund, beskrev i sin hilsen at Gaute Mohn Jenssen har vært en formidler av tekst og bilder, men også en etterrettelig og kunnskapsrik fagmann.

 

- Optikeren, personen, journalisten, fotografen, fagpersonen står for oss som en sterk formidler, med fokus på synshemmede, sa Knudsen.

 

Redaktør Dag Øyvind Olsen i Optikeren la i sin hilsen vekt på Gaute Mohn Jenssens personlige egenskaper og hans lune vesen, i tillegg til å være en fagperson med spisskompetanse innen NAV og synshemmede.

 

- Du leverer alltid  "gryteferdige" tekster  og gode bilder som lovet, i god tid før deadline. Det er en drøm for en redaktør, sa Olsen.

 

Gaute Mohn Jenssen fikk autorisasjon som optiker allerede i 1988, som en av de aller første. Han mottok Norges Optikerforbunds hederstegn i gull i 2005. 

 

Selv beskriver han arbeidet i redaksjonskomiteen som givende, lærerikt, inspirerende, nyttig og særdeles hyggelig.

 

- Det jeg har satt aller mest pris på i mitt faglige virke har vært arbeidet i Optikerens redaksjonskomite, og de gode og personlige forholdene til fagpersoner jeg har møtt, som Stein Bruun, Arne Tømta i Norges Blindeforbund, Arnulf Myklebust i Statped og nå på Høgskolen, Bjørn Øien i Statped, Sven Hauge som er pensjonist, Per Fosse i Statped, og de fleste som har gått ut og inn i redaksjonskomiteen i årenes løp.

 

I neste utgave av Optikeren blir du bedre kjent redaksjonskomiteen i Optikeren, med bilder fra avskjedsmøtet med Gaute Mohn Jenssen.

 

 


13.sep.17


Søk

Siste saker

Kalender

31Jan2018

Styremøte Synsinformasjon

31Jan2018

Styremøte Norges Optikerforbund

12Mar2018

Anterior segment - Salus

20Mar2018

Moderna mini-sklerala kontaktlinser

19Apr2018

Styremøte Synsinformasjon

19Apr2018

Styremøte Norges Optikerforbund

20Apr2018

Generalforsamling SI

20Apr2018

Landsmøte NOF

30Mai2018

Styremøte Synsinformasjon

30Mai2018

Styremøte Norges Optikerforbund

11Okt2018

Specsavers Clinical ConferenceTwitter  
Optikeren
  

Linker
Høgskolen i Sør-Øst Norge HSN Bachelor i optometri Bli optiker! Alt om Syn SJOVS Twitter ICPC-Koder Henvisningsskjema Pressemeldinger ECOO WCO Optometry Giving Sight

Medlemssider

Brukernavn:


Passord:

Kontakt oss

Norges Optikerforbund
Synsinformasjon


Øvre Slottsgt. 18/20
0157 Oslo

synsinfo@optikerforbund.no

Tlf 23 35 54 50