Første kontakt for bedre syn!

13sep2017
Gaute takker avIllustrasjon

I siste møte til redaksjonskomiteen i Optikeren ble Gaute Mohn Jenssen takket av daglig leder Per Kristian "Pelle" Knudsen i Norges Optikerforbund. (Foto: Dag Øyvind Olsen)

 

Slutter helt

 

Det var på høsten 1988 at Gaute Mohn Jenssen ble rekruttert inn i Optikerens redaksjonskomite. Siden den gang har han bidratt med utallige artikler, bilder og flere forsider i tidsskriftet.

 

Nå har han bestemt seg for å gå av med AFP fra NAV Hjelpemiddelsentral på Elverum, og bruke mer tid på andre og viktige ting i livet. Samtidig velger han å avslutte sitt verv i Optikeren, etter mange minnerike år.

 

Daglig leder Per Kristian "Pelle" Knudsen i Norges Optikerforbund, beskrev i sin hilsen at Gaute Mohn Jenssen har vært en formidler av tekst og bilder, men også en etterrettelig og kunnskapsrik fagmann.

 

- Optikeren, personen, journalisten, fotografen, fagpersonen står for oss som en sterk formidler, med fokus på synshemmede, sa Knudsen.

 

Redaktør Dag Øyvind Olsen i Optikeren la i sin hilsen vekt på Gaute Mohn Jenssens personlige egenskaper og hans lune vesen, i tillegg til å være en fagperson med spisskompetanse innen NAV og synshemmede.

 

- Du leverer alltid  "gryteferdige" tekster  og gode bilder som lovet, i god tid før deadline. Det er en drøm for en redaktør, sa Olsen.

 

Gaute Mohn Jenssen fikk autorisasjon som optiker allerede i 1988, som en av de aller første. Han mottok Norges Optikerforbunds hederstegn i gull i 2005. 

 

Selv beskriver han arbeidet i redaksjonskomiteen som givende, lærerikt, inspirerende, nyttig og særdeles hyggelig.

 

- Det jeg har satt aller mest pris på i mitt faglige virke har vært arbeidet i Optikerens redaksjonskomite, og de gode og personlige forholdene til fagpersoner jeg har møtt, som Stein Bruun, Arne Tømta i Norges Blindeforbund, Arnulf Myklebust i Statped og nå på Høgskolen, Bjørn Øien i Statped, Sven Hauge som er pensjonist, Per Fosse i Statped, og de fleste som har gått ut og inn i redaksjonskomiteen i årenes løp.

 

I neste utgave av Optikeren blir du bedre kjent redaksjonskomiteen i Optikeren, med bilder fra avskjedsmøtet med Gaute Mohn Jenssen.

 

 


13.sep.17

Del

Søk

Siste saker

Kalender

05Des2017

Styremøte Synsinformasjon

05Des2017

Styremøte Norges Optikerforbund

31Jan2018

Styremøte Synsinformasjon

31Jan2018

Styremøte Norges Optikerforbund

19Apr2018

Styremøte Synsinformasjon

19Apr2018

Styremøte Norges Optikerforbund

20Apr2018

Generalforsamling SI

20Apr2018

Landsmøte NOF

30Mai2018

Styremøte Synsinformasjon

30Mai2018

Styremøte Norges OptikerforbundTwitter  
Optikeren
  

Linker
Høgskolen i Sør-Øst Norge HSN Bachelor i optometri Bli optiker! Alt om Syn SJOVS Twitter ICPC-Koder Henvisningsskjema Pressemeldinger ECOO WCO Optometry Giving Sight

Medlemssider

Brukernavn:


Passord:

Kontakt oss

Norges Optikerforbund
Synsinformasjon


Øvre Slottsgt. 18/20
0157 Oslo

synsinfo@optikerforbund.no

Tlf 23 35 54 50