Tårefilm og fremtidens kontaktlinser

Deltakerne på Fagkonferansen 2020 vil få mulighet til å lære mer om tårefilmens rolle i kontaktlinsebruk og få økt forståelse for den totale visuelle opplevelsen. Det blir foredrag og workshops i regi av hovedutstiller Johnson&Johnson Vision.

Dr Kamlesh Chauhan holder foredrag på Fagkonferansen om kontaktlinser og tårefilm (Foto: Johnson&Johnson Vision)

Lær mer om kontaktlinser

Dr Kamlesh Chauhan vil holde to foredrag og workshops med hovedtema tårefilm. Han har bakgrunn som optiker og med doktorgrad i psykofysikk fra Manchester University.

I foredraget «Tårefilmens rolle i kontaktlinsebruk» tar Chauhan for seg hvordan tårefilmen påvirkes av kontaktlinsebruk og hvordan design og valg av materialer til kontaktlinser kan gi bedre funksjon.

Foredraget «Ser du komfortabelt? Forstå den totale visuelle opplevelsen» gir et innblikk i hvordan den totale visuelle opplevelsen hos pasienten kan forbedres. Her blir du kjent med et nytt innovativt produkt fra Johnson &Johnson – Acuvue Oasys with Transitions – der du lærer om teknologien og hvordan den dekker behovet for komfort, godt syn og riktig lysmengde.

Gjennom workshops kan du ta turen inn i tårefilmen ved hjelp av VR-briller. Du kan også oppleve simulering av situasjoner med blending og hvordan det påvirker synskvaliteten.

Forelesninger og workshops foregår fredag 24. april i tidsrommet 14:00-16:30

Klikk her for å se programmet for Fagkonferansen 2020