Vær en optiker-ambassadør!

15. april er det søknadsfrist for Bachelorutdanningen i optometri. I år kan vi ikke delta på utdanningsmesser for å informere om optikeryrket, så vi håper så mange som mulig forteller om mulighetene i bransjen.

Optikerstudentene Ingeborg Grini Sørlie, Anna Ji Moe og Frida Fossedal kan du følge på Instagramkontoen Bli optiker (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Digital og personlig informasjon

Tidligere år har Synsinformasjon deltatt på en rekke fysiske utdanningsmesser fra sør til nord i landet. I år er denne informasjonen digital.

Synsinformasjon bidrar på andre plattformer, blant annet med å sponse informasjonsarbeid fra Universitetet i Sørøst-Norge på sosiale medier. USN har laget en rekke kortfilmer i år med optikerstudenter fra flere steder i landet.

Synsinformasjon drifter Facebookgruppene Bli optiker på Facebook og Instagram. Sistnevnte er det tre optikerstudenter som driver frem mot 15. april. Her kan du se glimt fra studiehverdag og praksis.

Vi har laget mange informasjonsfilmer selv, og disse er tilgjengelige på Facebook og YouTube. På nettsiden Bli optiker finner du også informasjon om utdanningen og yrket.

Nettsiden Bli optiker

Bli optiker på Facebook

Bli optiker på Instagram

USNs nettside for optometri