Budapest i mai?

Har du lyst til å være med på European Academy of Optometry and Optics i mai neste år? Optikere fra over 30 land kommer, og det er nå åpent for påmelding av postere og foredrag.

 
Vil du delta med et sammendrag, et abstract, i form av en poster, foredrag – eller være med i en diskusjon – så tar European Academy of Optometry and Optics (EAOO) imot påmelding nå.Deadline for påmelding er 8. desember. Tørre øyne er på agendaen denne gangen.

Du kan melde på presentasjoner av forskning, med abstracts innen kliniske eller utdanningsmessige temaer.

Dette kan legges opp som korte presentasjoner, postere, diskusjoner, sesjoner, eller som en del av Special Interest Groups.

Ulike temaer dekkes, men det er hovedfokus på tørre øyne og binokulært syn på denne konferansen.

EAOOs årlige konferanse finner sted i Budapest 14.-17.mai 2015. Det deltar alltid norske optikere på konferansen. Norges Optikerforbund er et aktivt medlem av ECOO som igjen har interesser i EAOO.

Til fagkonferansen kommer det optikere fra hele Europa for å diskutere og dele siste nytt innen forskning, utdanning og klinisk praksis relatert til optometri, optikk, synsvitenskap og andre arbeidsrelaterte områder.Konferansens nettside finner du her.

Informasjon om abstracts finner du her.