Kryssord i Optikeren

Optikeren har fått kryssord. Finner du den synsrelaterte løsningssetningen med tema fra forrige utgave? Da kan du vinne Flax-lodd!

Kryssordet i den siste utgaven av Optikeren. (Foto: Dag Øyvind Olsen)
Noe å bryne seg på?

Så vidt vi vet, er det første gang det er kryssord i Optikeren.

– Kryssordet er spesiallaget for oss av Rolf Bangseid i Bærum. Han lager kryssord for flere fagblader, og klekker ut oppgaven etter å ha lest siste utgave av hvert enkelt blad. Dermed blir løsningen både fagrelatert og aktuell, og skreddersydd for Optikerens lesere, sier redaktør Dag Øyvind Olsen.

Flere lesere har i siste leserundersøkelse av Optikeren etterlyst mer underholdende og lettere stoff. Kryssord er også en fin måte å aktivisere leserne på, og man trenger ikke å være optiker for å finne løsningssetningen!

– Vi ser at kryssord er populært i alt fra fagblader til ukeblader, aviser, og ikke minst i helgemagasinene til de store avisene og håper det vil fenge mange. Vi har allerede fått inn svar, men vil gjerne ha flere, sier redaktøren.

Finner du løsningssetningen som er markert i rosa, kan du sende den inn til oss innen 1. mars. Husk å opplyse om din postadresse, slik at vi kan sende Flax-lodd om du vinner.

Du kan sende epost til: dag@optikerforbund.no, eller redaksjonen@optikerforbund.no

Lykke til!