Optiker i drakamp om servicepris

God service er viktig, også i julerushet. Noen optikere yter så god service at de får pris for det. I Kragerø er Optiker Vestøl finalist til byens servicepris. Men for å vinne må en blomsterforretning først slås ut.

(Foto: Dag Øyvind Olsen)
Publikum bestemmer

I Kragerø er det lang tradisjon for å hedre butikker som strekker seg ekstra langt for å yte god service til byens innbyggere, forteller Kragerø Blad Vestmar.

Gjennom året har publikum hatt mulighet til å stemme, og nå er det klart for finalerunde. Optiker Jon Vestøl er nominert og har kommet til finale fordi at i butikken hans får man alltid god service, der man strekker seg langt for å hjelpe når det trengs.

Dessuten har Optiker Vestøl hyggelige lokaler og en betjening som både er imøtekommende og hyggelig, sier Ann Torild Flaten i Sparebanken Sør, som samarbeider med lokalavisa om prisen.

Det er opp til publikum hvem som vinner Sørvisprisen. Prisen består i 10 000 kroner som vinneren kan donere til sosiale formål, og gratis annonsering i avisa.

Finalistene er blomsterforretningen Ch. Hiis Blomster og Optiker Vestøl. De to har blant annet slått ut Europris og Skagerakfisk i kampen om kundenes gunst.

Les artikkelen i Kragerø Blad Vestmar her