Peru kaller!

Hjelpeorganisasjonen Vision for All mangler 2-3 optikere for å få gjennomført sin planlagte prosjektreise til Peru i november. Er det noe for deg?

(Bilde: Gunnar Lindgren i arbeid i Peru, Foto: Vision for All)
Ta kontakt nå!

I mange år har Vision for All hatt bistandsreiser der norske optikere har bidratt med nødvendig synshjelp til en lokalbefolkning med et stort behov for synsundersøkelse og briller.

Optiker Pascal Grimm i Kristiansand har vært med på disse reisene til Peru hele fem ganger, og han sier det er et kjempebehov for synshjelp i dette landet. 

Mange optikere har sterke opplevelser fra disse reisene til Vision for All, og du kan lese et intervju med Cecilie Schønfeldt i siste utgave av Optikeren. Hun skal reise til Kambodsja senere i høst

Prosjektreisen til Peru har planlagt avreise ca. 11. november og vil vare i to uker. Arbeidet vil foregå i Piura, i nordre del av Peru og i Supe-regionen nær Lima. 

Det haster med å få avklart deltakelse, og interesserte bes ta kontakt med Gunnar Lindgren som er leder i Vision for All. Du kan ringe ham på telefon 48 07 67 14 eller sende epost: gunnar.lindgren62@gmail.com