Velkommen til nye kollegaer!

Årets tredjeklasse hadde i dag sin siste obligatoriske skoledag ved Høgskolen i Buskerud. Fremlegging av bachelorprosjektet har tradisjonen tro vært avslutningen på tre år ved høgskolen. Alle årets prosjekter har en relevans til optikers daglige arbeidsoppgaver. Særdeles mange av studentene har bestått studiet i år. Mange nye kollegaer er derfor klare for yrkeslivet. Ta vel i mot dem!

 
Ennå mer gledelig er det at årets kull på prosjektfremleggingen viste at det er stor kunnskap og klinisk innsikt blant årets tredjeklassinger. De sitter på mye kunnskap som er nyttig både i bransjen og for pasientene.

 

Hvem vinneren av Sølvretinoskopet 2013 er, offentliggjøres ikke før i morgen. Tradisjonen opprettet i 1992 må finne en ny form fordi bachelorprosjektet går ut av studiet til fordel for mer kontaktlinsekunnskap. Norges Optikerforbund har sammen med IFOS begynt arbeidet for å finne andre verdige kandidater av prisen. Det er ønsket at den skal leve videre og at flere verdige mottagere skal ha mulighet til å motta den heder og ære den representerer i bransjen.