Verdens synsdag: Torsdag 13. oktober

Torsdag 13. oktober er det Verdens synsdag og DU kan bidra til synshjelp i et land som virkelig har det tøft i disse dager: Moldova.

Oda Haviken var optikerstudent med praksis i Moldova da Optikeren besøkte landet i 2018 (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Norges Optikerforbund og humanitært utvalg ønsker å oppfordre både optikere og bransjen til å gjøre skikkelig stas på dagen. Du kan bidra med oppmerksomhet på syn og øyehelse.
 
Også i år retter humanitært utvalg fokus mot Moldova og optikerutdanningen der. Gjennom vipps-kontoen “NOF gir syn» ønsker vi å samle inn penger som skal brukes direkte opp mot optikerutdanningen. 
 
Som tidligere år oppfordrer vi til å gi en donasjon til prosjekter, enten gjennom «NOF gir syn» eller andre organisasjoner og kjeders humanitære prosjekter og samarbeid. Verdens synsdag er en ypperlig måte å rette blikket mot de mange gode prosjektene bransjen deltar i. 

VIPPS 571686 NOF GIR SYN
  
Med vennlig hilsen
Humanitært utvalg i Norges Optikerforbund

Send inn bilder!


Det er selvfølgelig flere måter det går an å synliggjøre dagen på, og her er det lov å være kreative! Send gjerne inn bilder og vis frem hvordan dere markerer dagen til redaktør av Optikeren: dag@optikerforbund.no 

PS! I nyhetsbrevet som ble sendt ut til NOFs medlemmer tirsdag kveld, er det oppgitt at Verdens synsdag er torsdag 15. oktober – det riktige er 13. oktober.