Gevir-briller

Optiker Rob De Jong har fulgt trenden med å bruke naturprodukter i brilleproduksjon. Hans ide er nå satt ut i praksis. De Jong har selv stått for design av briller med elggevir fra Ringebus store skoger. Det er noe nytt å henge hodepryden fra skogens konge på nesa!

 
Mannen som fant på å bruke hodepryden til skogens konge som utgangspunkt for å produsere briller, holder til som optiker på Ringebu.

De Jong er stolt av å være først ute med sitt produkt. – Kjempeartig å lage briller fra lokal elg. Dette er de eneste brillene i hele verden som er laget av geviret til en elg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier han til lokalavisa Budbrandsdølen Dagningen.

Han forteller at materialet egner seg godt til produksjon av briller. Som optiker er han også opptatt av å kunne tilby noe annet enn hva alle andre har. Elg-brillen er en motpol til billige briller. Han satser på betalingsvillige elgjegere og andre som ønske rå skille seg ut. Norge og Tyskland er to av landene han har tro på når det gjelder salg.

Les mer på nettsidene til Gudbrandsdølen Dagningen.