Hva skal man gjøre i 2020?

Det er på tide å se på kalenderen og planlegge kurs og aktiviteter til neste år. Vi har nå oppdatert aktivitetskalenderen her på nettsiden med aktuelle samlinger for optikere første halvår 2020.

Erik Robertstad, Olaug Skrøppa og Marianne Mathisen tester utstyr på Johnson&Johnson sin stand på American Academy i oktober (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Aktivitetskalenderen favner både bredt og smalt.

Det er tre europeiske messer i løpet av årets tre første måneder.

Det starter med tyske opti i januar. De har i likhet med italienske Mido i februar et ganske omfattende fagprogram med forelesninger, som også inkluderer kontaktlinser.

I Milano legges det opp til storstilt markering av Midos 50-årsjubileum. Messen er den største i Europa, og den nest eldste, bak Silmo i Paris som holdes i september.

Danske copenhagen specs går av stabelen i mars, første helg i måneden. Her er det innfatninger fra mindre og uavhengige produsenter som står i fokus. Dette er Skandinavias største brillemesse.

Det mangler ikke på fagkonferanser for dem som vil ha klinisk oppdatering. Det holdes spesifikke kurs i blant annet diabetes retinopati i England og for de som ønsker å spesialisere seg innen syn for sport er San Diego i USA stedet i februar.

Kontaktlinsekonferanser holdes både i Nederland og Danmark, og så er det flere nasjonale og internasjonale optometrikonferanser i Norge, Sverige og Spania til våren.

Den europeiske samlingen (European Academy), holdes i år i Helsinki, Finland.

Ta et blikk på kalenderen til høyre på nettsiden vår og klikk deg inn på det du finner interessant. Vi har lenker til alle arrangementer.

Tips oss gjerne hvis det er noe vi burde ha med på kalenderen (synsinfo@optikerforbund.no)

Takk til Ingebret Mojord for bidrag i denne omgang.