Interessert i seniorforening?

Savner du kolleger og optikerbransjen etter å ha blitt pensjonist? Da kan du melde din interesse for å bli med i en seniorforening som blir etablert, dersom interessen er stor nok.

Jon Steinar Johnsen vil gjerne etablere en seniorforening for bransjefolk som har blitt pensjonister (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Fag og hyggelig fellesskap for seniorer

Jon Steinar Johnsen er initiativtaker til foreningen. Han kjenner mange fra sin tid i Specsavers, og det var han som bragte kjeden til Norge. Johnsen har også vært styremedlem i Synsinformasjon i flere år. Nå er han en aktiv pensjonist.

– Jeg tror det er flere som savner kolleger og bransjen etter man har sluttet i jobb. Det er en liten bransje der folk kjenner hverandre og har det hyggelig sammen.

Johnsen håper å gjenskape et fellesskap og den levende interessen for faget i en seniorforening, som favner både optikere og hele bransjen.

– Av faglig program kan vi for eksempel besøke universitetet på Kongsberg, optikkutstillingen på Lågdalsmuseet og leverandører. Dette kan bli en forening for både hygge og oppdatering.

En slik forening vil være helt uavhengig, men styrene i både Norges Optikerforbund og Synsinformasjon støtter initiativet. Selv om foreningen får base i Oslo, håper Johnsen på interesse fra folk i hele landet.

Synes du dette høres interessant ut?

Da kan du kontakte Jon Steinar Johnsen på epost: jon.steinar.johnsen49@gmail.com

Eller på mobil: 90 01 20 30. Du finner ham også på Facebook og Messenger.