Klinikken er klar, er du?

Spennende workshops på en topp moderne undervisningsklinikk er bare noe av det allsidige programmet på årets fagkonferanse til Norges Optikerforbund. Slik melder du deg på!

Fra klinikken på høyskolen. Her holdes det flere workshops på fagkonferansen i slutten av april. (Foto: Dag Øyvind Olsen)
Slik får du hjelp med påmelding

Denne uken ble det sendt ut ny epost med påmeldingskode til medlemmer i Norges Optikerforbund som så langt ikke har meldt seg på årets landsmøte og fagkonferanse, som holdes på Kongsberg om en drøy måned.

Alle medlemmer i NOF får en påmeldingskode som gjør det enkelt å melde seg på via våre nettsider. Har du ikke fått epost fra oss med denne koden, kan det skyldes at du er registrert med feil epostadresse eller at invitasjonsmailen har gått i spam-filteret.

Hva kan du gjøre med det? Sjekk at vi har registrert riktig epostadresse på deg på dine medlemssider, eller at eposten ikke ligger i spam-boksen. På epost sendes både nyhetsbrev og viktige oppdateringer ut til medlemmene, så det er viktig at vi har registrert riktig adresse på deg.

Når det gjelder påmelding til fagkonferansen, kan du ta kontakt med oss på telefon, eller epost: synsinfo@optikerforbund.no dersom du har spørsmål, mangler påmeldingskode, eller har praktiske vansker med å få meldt deg på.

Vi hjelper deg gjerne!

Det er også fullt mulig å melde deg på konferansen, selv om du ikke er medlem i Norges Optikerforbund, og selv om du ikke er invitert. Da tar du også kontakt med oss på epost eller telefon.

Klikk her for våre sider for landsmøte og fagkonferanse