Landsmøte og generalforsamling

Medlemmene har nå fått tilsendt invitasjon til Landsmøte i Norges Optikerforbund og Generalforsamling i Synsinformasjon som begge holdes 23. april på digital plattform. Les mer her dersom du ikke har fått invitasjonen.

Fra et tidligere landsmøte i Norges Optikerforbund (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Viktig informasjon på e-post

Alle medlemmer i Norges Optikerforbund har fått tilsendt sakspapirer og invitasjon til Landsmøte fredag 23. april klokken 13:00 på den epostadressen som er registrert i vårt medlemssystem. Møtet vil vare i cirka 2,5 timer.

Om du er medlem og ikke fikk denne eposten tirsdag ettermiddag, kan det skyldes at det er registrert feil epostadresse på deg, eller at eposten har endt opp i spam/søppelmappen. Sjekk i så fall denne!

Om eposten ikke ligger der, kan du ta kontakt med oss på synsinfo@optikerforbund.no. Du kan også sjekke på dine medlemssider at det er riktig epostadresse som er registrert der.

Det samme er tilfelle for medlemmer i Synsinformasjon. Invitasjon, informasjon om registrering, sakspapirer og årsmelding ble sendt ut tirsdag kveld. Generalforsamlingen i Synsinformasjon holdes 23. april klokken 09:00.

Ta kontakt med oss om noe er uklart eller du ikke har fått forsendelsen.

Deltakelse på Landsmøte og Generalforsamling krever påmelding, og viktig informasjon om hvordan dette foregår, finnes i epostutsendelsene.