Optikersamling i Barcelona

12.- 14. mai arrangeres European Academy of Optometry and Optics i den spanske byen Barcelona. «Vision and New Technologies» er tema for samlingen, som snart åpner for påmelding. Samtidig holdes møter for de europeiske optikerorganisasjonene i byen.

Deltakere på fjorårets vårmøte i European Council of Optometry and Optics i Berlin, fra venste Bente Monica Aakre som leder den norske optikerutdanningen, styreleder Sigrid Midtbø Storkås i Norges Optikerforbund, og daglig leder Per Kristian
Optikere fra 30 land

Optikere fra hele Europa inviteres til det europeiske Academy i midten av mai, som i år holdes i Barcelona helga før 17. mai. «Vision and new technologies» er tema for årets konferanse, med et stort fagprogram som favner kliniske foredrag, workshops og diskusjonsfora, og posterutstilling.

Leverandører til optiske bransje holder utstillinger, men mest av alt er dette kanskje en strålende mulighet til å møte kolleger fra 30 land i Europa, og utveksle erfaringer og diskutere fag i en hyggelig, sosial ramme.

European Academy of Optometry and Optics faller sammen med vårmøtet i European Council of Optometry and Optics, der Norge er medlem.

Påmeldingen åpner neste mandag, 13. februar, med bestill-tidlig rabatt.

Les mer om European Academy of Optometry and Optics her