På kalenderen

Klar for faglig påfyll før eller etter sommerferien? Følg med på vår aktivitetskalender til høyre på nettsiden vår. Flere store arrangementer til høsten er nå åpne for påmelding.

Fra Specsavers Clinical Conference, som nå er åpen for påmelding for alle optikere, uavhengig av kjedetilknytning. Konferansen holdes i år i Oslo sentrum 8. oktober

Noe for deg?

Kontaktlinsekonferansen BCLA er den første av de store konferansene. Den går av stabelen om ni dager i Manchester, England.

11. juni arrangerer Specsavers i samarbeid med Thea Nordic fagkveld i Bergen om «OCT-vurdering av glaukom». Arrangementet er gratis.

Dagen etter, 12. juni er det fremlegging av mastergradsprosjekter i Krona på Kongsberg, før det er vitnemålsutdeling dagen derpå.

Etter sommerferien er det kongress om barneoftalmologi og strabisme i Oslo 29. august.

Påmeldingen til Specsavers Clinical Conference 8. oktober er nå åpen. I år holdes denne heldagskonferansen i Oslo sentrum, på Clarion Hotel The Hub (Tidligere Royal Christiania Hotel).

23. oktober åpner American Academy of Optometry i Orlando, Florida

5.-7. november er det klart for Kongsberg Vision Meeting, der temaet i år er «New technologies to improve eye & vision care and advance lighting design». 

På kalenderen vår kan du klikke deg videre til relevante nettsider der det er åpent for påmelding og mer informasjon.