Påfyll i høst?

Kalenderen er fylt med spennende kurs og konferanser i høst. Er du klar for påfyll? Her er noen tips:

Medlemmer i Norges Optikerforbund i dyp konsentrasjon om gruppearbeid på fjorårets fagkonferanse (Foto: Kristin Seland Agustsdottir)

Variert høstprogram

Allerede i slutten av neste uke, 29.-31.august er det klart for en stor kongress om barneoftalmologi på Holmenkollen i Oslo. Optikere er hjertelig velkomne, og stikkord for konferansen er genetikk, barneuveitt, retinopati hos premature og esotropi.

Klikk her for detaljer og påmeldingsskjema

Uken etter avholdes den årlige endagskonferansen i klinisk optometri i Stockholm. Primus motor er Rune Brautaset. Stikkord: Glaukom, rennende øyne og ortoptikk. Dato: 7. september.

Klikk her for informasjon om Endagskonferens klinisk optometri

10. september er det europeisk konferanse i Low vision i Manchester, Storbritannia og i slutten av måneden er det klart for høstens store optiske messe i Europa: Silmo i Paris.

27. september åpner Silmo dørene til en fagmesse som ønsker å forene teknologi, utførelse, mote og helse, forventning og inspirasjon, business og nettverksbygging. Det skal holdes en rekke faglige foredrag på årets Silmo-messe.

Silmo kan du lese mer om her.

8. oktober er det klart for Clinical Conference i Oslo. Fagdagen som holdes av Specsavers er åpen for alle optikere. Påmelding pågår nå og arrangementet holdes for første gang i Oslo sentrum.

Les mer om Clinical Conference her

American Academy of Optometry er årets faglige høydepunkt for mange optikere fra ulike land. Arrangementet omtalte vi mandag.

5.-7. november er det klart for åpets Kongsberg Vision Meeting. Påmelding er åpen nå. Tema er Immersive technologies for eye care and lighting design.

Les mer om Kongsberg Vision Meeting her

9. november er der Danmarks tur. Da inviteres også norske optikere til å være med på deres store Optometrikonference i Odense.

Klikk her for å se hva danskene kan by på