Størst i verden på optometri

American Academy of Optometry er verdens største møteplass for optometri. I år holdes samlingen i Orlando, USA 23.-27. oktober. Kovin Naidoo, som mange norske optikere kjenner, bidrar når Verdens Helseorganisasjon legger frem sin synsrapport for verden.

Kovin Naidooo, her fra Norges Optikerforbunds landsmøte i 2015 (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Allsidig program

Muligheter for optometrien til å gjøre en forskjell er tema når rapporten om hvordan det står til med syn og blindhet over hele verden lanseres.

Dr. Kovin Naidoo bidrar til å se nærmere på verdens synsstatus når American Academy of Optometrys konferanse sparkes i gang onsdag 23. oktober.

Så vil det gå slag i slag med omfattende fagprogram innen en rekke kategorier som okulære sykdommer, generell optometri, kontaktlinser, glaukom og mye mer.

Hver dag er det program innenfor en rekke kategorier med forelesninger, utstillinger og posterutstillinger. Årets samling sammenfatter også med den tredje Verdenskongressen i optometri.

Det tilbys til sammen 450 timer med forelesninger. I en egen utstillingshall vises det siste innen teknologi frem.

Medlemmer i Norges Optikerforbund får etterutdanningspoeng (NOFEP) for å delta på konferansen, og det er som alltid en delegasjon norske optikere som vil reise over.

Synes du dette høres interessant ut?

Ta en titt på det omfattende programmet. Fristen for «Early-bird» påmelding er 23. august. Etter denne datoen øker avgiften noe.

Konferansen gir både faglig bredde og dybde. Man kan lære fra de beste, men flere deltakere trekker også frem muligheten til å knytte kontakter med optikere fra USA og mange andre land.

Her kan man dykke ned i fag, dyrke særinteresser og sosialisere med kolleger.

Klikk her for å lese mer