Bli kjent med Optikeren

I 1980 kom første utgave av fagtidsskriftet Optikeren. Like lenge har redaksjonskomiteen eksistert. I den ferske utgaven av Optikeren kan du bli bedre kjent med oss!

Redaksjonskomiteen. Fra venstre: Dag Øyvind Olsen, Maria Jahr, Solveig Hovstein, Gaute Mohn Jenssen og Svein Tindlund (Foto: Per Kristian Knudsen).
Hva gjør vi?

Mange medlemmer i Norges Optikerforbund engasjerer seg i viktig arbeid for fellesskapets beste. Det skal vi se nærmere på i de neste utgavene av Optikeren. 

Først ut er redaksjonskomiteen i Optikeren. Du får treffe nåværende medlemmer og kan lese om hva de gjør og komiteens funksjon. Vi drar også de historiske linjene helt tilbake til Optikerens oppstart i 1980.

I de neste utgavene av bladet kan du bli altså bli bedre kjent med mer av innsatsen som legges ned av medlemmene i NOFs mange råd, komiteer og utvalg.

Hva ellers har vi å by på i siste utgave?

Du kan lese om hva som foregikk på Arendalsuka i august, møte en norsk optiker som søkte ut og endte opp i Australia – og bli oppdatert på viktig juridisk informasjon om pasientvern og personvern.

Nyttig lesning både for ansatte og arbeidsgivere!

Vi har vært med på den store Vision-konferansen i Nederland, der det handler om verdens synshemmede.

Med nyheter, bransjenytt, leserbrev og kryssord har bladet noe å by på for enhver. Håper vi!

Optikeren distribueres denne uken.

Her er lenke til en PDF-versjon.