Butikk og politikk i Optikeren

I sommer har vi sydd sammen en ny utgave av Fagtidsskriftet Optikeren. Nå er bladet på vei til våre medlemmer og abonnenter. Her møter du optikere og blir oppdatert på fagkonferanser i inn -og utland.

Optiker Vebjørn Strand Foshaug (t.v) med ektemannen Adam Winther. Sammen har de åpnet optikerbutikk i Bardufoss sentrum (Foto: Privat)

Ny leverandør. Posten leverer

Vi har deltatt på den store kontaktlinsekonferansen til BCLA i Manchester i juni og du får fyldige fagartikler herfra.

Fagstoff fra vår egen samling i Stjørdal og Synopotiks fagdag er også blant innholdet i sensommerutgaven av Optikeren.

Vi har vært med på årets studieavslutning og du kan møte Maren Søberg, som fikk tildelt Sølvretinoskopet fra Norges Optikerforbund for beste mastergradsprosjekt.

Og ikke minst: Det er snart valg, og vi har snakket med optiker Vebjørn Strand Foshaug som både stiller som ordførerkandidat og har åpnet ny optikerbutikk i Bardufoss sentrum sammen med ektemannen i sommer.

I sommer har vi også byttet leverandør av Optikeren, som innebærer nytt trykkeri og ny distribusjonskanal. Bladet beholder sin design, men det er nå Posten som har ansvaret for å distribuere Optikeren – ikke budleverandøren Helt Hjem.

Det innebærer at det ikke er faste distribusjonsdager av Optikeren, men at mottakerne skal få det fra mandag og i løpet av denne uken.

Dersom Optikeren uteblir og du ikke har fått det innen fredag, kan du kontakte stina@optikeforbund.no. 

Siste utgave av Fagtidsskriftet Optikeren finner du her