Fagsamling i Kroatia

Ønsker du å dele kunnskap med optikerkolleger fra hele Europa? 11.-13. mai neste år holdes den store europeiske optikerkonferansen i Kroatia. Nå kan du melde på muntlige og skriftlige presentasjoner (postere). Eller bare bli inspirert til å treffe andre optikere.

Instituttleder Bente Monica Aakre fra optikerutdanningen på Kongsberg  (t.v) sammen med representanter fra optikerforbundene i Norge og Danmark. De deltar sammen med kolleger fra hele Europa på den årlige optikerkonferansen. Neste år holdes den i Pula, Kr
Del av din kunnskap

For første gang inviterer optikerorganisasjonene fra HELE Europa til felles fagsamling neste år. Det er et samarbeid mellom European Academy of Optometry and Optics og Optometry Conference of Central and South-Eastern Europa som holdes i Pula, Kroatia 11.-13.mai.

Motto for konferansen er «Optometry and Optics for Better Vision».

Noe av det mest givende med slike konferanser er å møte kolleger fra andre land og høre hvordan de jobber. Som norsk optiker har du mulighet til å delta både med muntlige presentasjoner, postere og workshops av klinisk arbeid, forskning eller undervising.

Nyutdannede og studenter oppfordres spesielt til å bidra!

Det er temaer som kolleger fra andre Europeiske land kan lære av og ha nytte av som har spesiell oppmerksomhet på konferansen. 

Som vanlig deltaker har du god tid til å tenke deg om før en eventuell påmelding. MEN, ønsker du å delta med en presentasjon, nærmer deadline seg.

For muntlige og skriftlige presentasjoner er deadline 4. desember. For workshops må du fylle ut søknadsskjema allerede innen 10. november. Presentasjonene kan lastes opp online på søknadssiden.

Du kan lese mer om kriterier og få annen relevant informasjon fra den felles nettsiden til de to organisasjonene.

Den finner du her