Kompetanselistene er oppdatert

Du kan søke etter optikere med spesiell fagkompetanse på våre kompetanselister. Listene er nå oppdatert med de første godkjente spesialistene i allmennoptometri samt spesialistene i ortoptikk og pediatrisk optometri.

Optiker Heidi Refseth på Lillehammer liker å jobbe med barn. Hun er en av de første optikerne som nå kan smykke seg med tittelen Spesialist i ortoptikk og pediatrisk optometri (Foto: Dag Øyvind Olsen).
To nye kategorier inne på kompetanselistene

Kompetanselistene til Norges Optikerforbund omfatter de som blant annet har fullført mastergrader og tatt videreutdanning i kontaktlinser.

Her finner du også de som har spesiell kompetanse innen rehabilitering av synshemmede, arbeidsplassoptometri, eller doktorgrad!

Kompetanselistene er nyttige både for kolleger, annet helsepersonell og forbrukere som søker optikere med spesialkompetanse.

Sist uke kom de første spesialistgodkjenningene innen allmennoptometri, samt ortoptikk og pediatrisk optometri på plass.

Nå har kompetanselistene blitt oppdatert med disse spesialistene, som har fått hver sin avkryssbare kategori.

Her vil det komme flere navn i løpet av de neste månedene. Det kommer stadig inn søknader fra medlemmene for å komme på disse kompetanselistene.

Nysgjerrig på hvem som er godkjent som spesialist allerede?

Klikk her for å komme til våre kompetanselister.