Landsmøte på søndag

Det er nå sendt ut praktisk informasjon om landsmøtet til Norges Optikerforbund til alle påmeldte deltakere på epost. Landsmøtet holdes på Quality Airport Hotel Gardermoen og digitalt.  Har du spørsmål? Kontakt post@optikerforbund.no

(Arkivfoto Dag Øyvind Olsen)

Praktisk informasjon er sendt ut

I epostene er det informasjon om hvordan du logger deg inn dersom du skal delta digitalt, og om registrering på hotellet ved ankomst. Her ser du også dagens agenda. 

Administrasjonen og styret i Norges Optikerforbund er på plass fra lørdag kveld og ønsker alle hjertelig velkommen til årets landsmøte på søndag formiddag.

Det hele starter med kåring av årets Norgesmester i optometri klokken 1000, etterfulgt av det formelle landsmøteprogrammet med taler, informasjon og vedtakssaker.

Etter lunsj blir det workshop der deltakerne deles inn i grupper og der aktuelle temaer skal diskuteres rundt NOFs fremtid. Møtet avsluttes klokken 1500.

Dersom du har spørsmål, svarer vi gjerne på dem, fortrinnsvis på epost: post@optikerforbund.no, og telefon: 23 35 54 50 (mellom 09-15), og på respektives mobiler utenom kontortid.

Vel møtt til landsmøte!