Landsmøtehelga 2014 i Bodø

Hold av fredag 25. til søndag 27. April! Da er det landsmøte for Norges Optikerforbund, generalforsamling for Synsinformasjon og fagkonferanse for alle i Bodø. Vår nordlige kystperle ønsker alle velkommen til fagpolitiske avgjørelser, faglige diskusjoner, kunnskapsinnhenting, konkurranse og gode sosiale opplevelser. Bodø er stedet for deg!

 
Nok en gang er det dyktige optikere som vil dele av sin erfaring med kollegaer. Vi ønsker kasuspresentasjonene velkommen! Det fantastiske med denne type kunnskapsoverføring er det den oppleves nær og viktig. Kasus er tiden for refleksjon over egen praksis. Dette er et viktig element i det å forbedre seg i møtet med de som oppsøker våre tjenester.

I den virksomhetsrelaterte delen vil nye tall fra årets forbrukerundersøkelse legges frem, informasjon rundt bransjen egne tall hentet inn via GfK og MVA i optikerbransjen være temaer å engasjere seg i. En work-shop rundt ”Den store historien om optikerne” kan hjelpe deg til å gjøre bransjen mer tydelig i forhold til hva vi er og hva vi står for. Hvem vil vel gå glipp av en slik mulighet?

Dysleksi Norge har utviklet et nettbasert kurs for optikere. Her kan alle delta! Søndag under fagkonferansen vil kurset introduseres, nettverktøy presenteres og nytteverdien synliggjøres. Deltagelse på søndagens introduksjon er ingen betingelse for deltagelse på kurset, som er 100% nettbasert. Alle optikere har behov for bedre forståelse for hvilke systemer som har hvilke oppgaver hvis det er mistanke om lese- og skrivevansker hos barn.

I den organisasjonsmessige delen kan du i år lære om å bli en bedre skribent, om korrekte henvisningsprosedyrer eller gå på en samling spesielt tilrettelagt for offentlig ansatte optikere.

Norges Optikerforbunds Forskningsutvalg vil søndag presentere bransjen nye store felles prosjekt: En analyse av optikers henvisninger, samarbeid med andre helseprofesjoner og hvordan disse kommuniserer sammen til pasientens beste.

Alexander Skau vil på vegne av Norsk Oftalmologisk Forening gi oss organisasjonens syn på fremtidens kapasitetsutfordringer innen øyehelse. Øyelegenes KONUS-rapport er konkret i både beskrivelse og løsningsmuligheter.

Mer dybdeinformasjon om de ulike elementene i programmet vil komme som nyheter i dagene som kommer.

Det sosiale programmet er også på plass. Fredag skal vi til vakre Kjerringøy og oppleve natur og mat som passer hverandre. Her får vi Nord-Norge på sitt vakreste! Lørdagens sosiale langkveld starter som vanlig med NM i optometri. Alle som husker fjorårets finale, vet at en kjent optiker i sin beste alder fra Drammen, har store planer om finaledeltagelse. NM-generalen ønsker alle velkommen i de innledende rundene som starter den 1. mars! Lørdagens middag holdes tradisjonen tro på konferansehotellet.

Norges Optikerforbund og Synsinformasjon ønsker hele bransjen velkommen til Bodø!

Programmet i PDF finner du her.

Annen informasjon og pålogging får du via egen nettside.

Ta kontakt hvis du ikke har påmeldingskode.