Mange jobbmuligheter

Ledige optikerstillinger finner du på medlemssidene til Norges Optikerforbund, på fagtidsskriftet Optikerens nettsider og i papirutgaven av Optikeren. Det er til enhver tid mange ledige stillinger!

 
 

Er du på jobbjakt eller ønsker du å annonsere etter nye medarbeidere? Gjennom Norges Optikerforbund har du tre muligheter:

Det er gratis å annonsere på de lukkede medlemssidene, som kun medlemmer i NOF har tilgang til. I fagbladet Optikeren er det i hver utgave en rekke stillingsannonser. Betalte stillingsannonser legges også fortløpende ut på Optikerens nettsider. Dette er en smart løsning for å nå kjapt ut med stillingsannonsene.

For øyeblikket er det ledige stillinger i optikerforretninger i blant annet Ålesund, Oslo og Trondheim som er annonsert. Optikerkjedene har ledige stillinger mange steder i Norge.

Det annonseres også stillinger i det offentlige, på hjelpemiddelsentraler, sykehus og ved private øyelegesentre. Akkurat nå er det ledig stilling ved Statped i Oslo ved fagavdeling syn. Her får man mulighet til å jobbe tverrfaglig sammen med blant annet øyelege og synspedagog, heltid eller deltid.

Logg deg inn på medlemssidene for å sjekke stillingsmarkedet her 

Sjekk utlyste stillinger på Optikerens nettside her