Ny nestleder i organisasjonene

Med interesse og iver for faget:
Øysteins profesjonelle optikerkarriere startet hos optiker Teigland i Bergen. Han flyttet etter noen år til Østlandet og jobbet hos Brilleland. Øystein har nå sin daglige arbeidsplass ved SES Optikk i Oslo der han som optiker og medeier daglig møter brillebrukere og kontaktlinsebrukere som har behov for hans råd og hjelp.
 

SES Optikk er blant annet kjent via Optikeren og TV2 som en forretning som en dag i året gir ut gratis synsundersøkelser samt brillekorreksjoner til personer med spesielt behov for dette (se Optikeren 1/2010 i PDF). Øystein har i mange år engasjert seg i Fagrådet (tidligere Etterutdanningsrådet) som bistår fagsjefen. Han er NOFEP-optiker og således en av de som gir av sin fagkunnskap til andre.
 

Som opprinnelig Kongsberggutt har Øystein hatt sin oppvekst i optometriens hovedstad. Som optiker med kontaktlinsekompetanse, mastergrad, rettigheter innen diagnostiske medikamenter, arbeidsplasskompetanse samt eier og driver av egen butikk kjenner han faget og bransjen. Dette sammen med langvarig kjennskap til organisasjonene bør gjøre Øystein godt kvalifisert for nestledervervet