Optiker-kafeen er innviet

Norges Optikerforbund tester nå ut et nytt tilbud til sine medlemmer: Lokale optikersamlinger. Det ble en populær premiere i Tønsberg mandag!

Det var 25 optikere som deltok i den første optiker-kafeen i Tønsberg (Foto: Lotte Guri Bogfjellmo Sten)

Dette fenget!

Erik Robertstad og Lotte-Guri B. Sten inviterte optikere i nærområdet til NOF-optikerkafé i Eriks butikklokaler hos Interoptik Holt i Tønsberg.


Erik hadde et fengende foredrag med tittelen «Er et rennende øye alltid tørt?» og Lotte-Guri presenterte den nye mastergradsutdanningen «Master i Synsvitenskap» som kommer på USN.


Det ble også tid til hyggelig prat mellom kollegaer på tvers av kjedene. De som møtte opp kunne godt tenke seg at optikerkafé fortsetter på regelmessig basis fremover, det ble foreslått en gang i kvartalet.


Dette er noe styret i NOF oppfordrer medlemmene rundt i landet å ta tak i, slik at NOF blir enda mer levende i Norges langstrakte land.

Optikerkafé kan arrangeres på ulike måter, f.eks fast tidspunkt og møtested (kafé) 1 gang i mnd, kasuspresentasjon i en optikerbutikk hvor optikere i nærområdet inviteres inn, zoommøte osv.


Høres dette spennende ut, har du lyst å bidra? Ta kontakt med oss på epost post@optikerforbund.no eller telefon 23 35 54 50 for å få vite mer og få ut informasjon