Se til Molde!

Årets landsmøte og fagkonferanse til Norges Optikerforbund i Molde blir holdt i spektakulære, kompakte og intime omgivelser på Scandic Seilet Hotel 20. – 22. april.

Her får du naturen rett inn. Landsmøtehotellet Scandic Seilet i Molde byr på fabelaktig utsikt fra alle nivåer (Foto: Per Kristian Knudsen).
Sentralt, kompakt og storslått

Molde er vertsby for årets store samling i Norges Optikerforbund, og sett av datoene allerede nå, 20.-24. april.

Hotellet, Scandic Seilet, er en opplevelse i seg selv. Det ligger sentralt i Molde med panoramautsikt til Romsdalsalpene og fjorden utenfor. Utsikten kan nytes fra rom i alle etasjer, men er kanskje aller best fra Masta Skybar i 15. etasje.

Dette hotellet egner seg svært godt for vår samling. Det er kompakt. Ut av heisen og du er på plass til å møte kollegaer i utstillingen eller du kan gå direkte inn for å høre foredrag.

Det vil være to foredragssaler i bruk, så det blir ikke vanskelig å finne frem!

Mulighetene for fysisk aktivitet er gode. Moldebadet ligger i direkte tilknytning til hotellet. På Scandic Seilet er det dessuten treningsrom og badstue.

Gratis WiFi er tilgjengelig i alle hotellrom og fellesområder. På hotell er god frokost en viktig del av oppholdet og her får du den beste hotellfrokosten i Møre og Romsdal.

Flyplassen ligger 7 kilometer fra hotellet og med god kollektiv forbindelse. Det er parkeringsplasser i umiddelbar nærhet av hotellet.

Følg med for nyheter om arrangementet på våre nettsider. Programmet distribueres sammen med årsmeldinger og Optikeren i slutten av februar.