Tørre øyne

Flere enn tidligere plages med tørre øyne. Dette er et fagfelt for optikere. På fagkonferansen kan du fylle din faglige ryggsekk med hjelp av vår hovedutstiller Abbott Medical Optics. De sender den internasjonalt kjente foredragsholderen Peter Karvik til Bodø.

 
Symptomene på tørre øyne er svært vanlig. Øyetørrhet kan ødelegge dagliglivet til folk. Til tross for dette er det i dag mange praksiser som ikke har satt noen strategier for håndtering av tørre øyne. Dette ønsker hovedutstilleren å endre på.

Norges Optikerforbund er glade for at årets hovedutstiller Abbott Medical Optics ønsker å sette fokus på et optikernært tema. Tørre øyne er i stor grad et område der optikere skal gi råd og veiledning, utrede symptomer, kontrollere og følge opp pasienter.

Peter Karviks presentasjon vil vise hvilke verktøy optikeren kan ta i bruk for å gjøre tørt øye til en naturlig del av daglig praksis. Karvik er en kjent foredragsholder for mange. Du husker kanskje hans flotte kommunikasjonsforedrag i Fredriksstad?

Abbott Medical Optics morgenmøte starter lørdag morgen klokken 0900 under fagkonferansen. Foredraget gir ett etterutdanningspoeng. Vi ønsker alle morgenfugler velkommen!

Se mer informasjon om fagkonferansen her i PDF-format.