Browning gjør comeback

Optos er tilbake som hovedutstiller på Fagkonferansen 2018 i april. Med seg har de igjen den dyktige og populære foredragsholderen Simon Browning. Han skal snakke om når man bør og ikke bør henvise pasienter.

Simon Browning har hatt en rekke verv innen britisk optometri, og drevet egen praksis i Bradford iover 30 år (Foto: Privat)
Ikke gå glipp av dette!

Programmet for årets Fagkonferanse til Norges Optikerforbund er nå klart. Vi vil informere om en del av det på våre nettsider, og hele programmet får du tilsendt 21. februar.

Årets to hovedutstillere er Optos og Kide Systems. Optos stiller igjen med Simon Browning som foredragsholder. Hans foredrag på siste konferanse fikk svært gode tilbakemeldinger, så dette vil du ikke gå glipp av!

I år skal Browning ta for seg et høyaktuelt tema: Samarbeid mellom optikere og øyeleger, og gode henvisningsrutiner.

Målet er selvsagt gode rutiner til pasientens beste.

I foredraget skal Simon Browning se nærmere på en del av misforståelsene og til tider store kommunikasjons-gap mellom optikere, øyeleger og sykehus.

Browning vil diskuterer reelle kasus med deltakerne.

Etter denne sesjonen er målet at du som optiker skal kunne få bedre rutiner for å håndtere pasienter med øyetilstander, bli en bedre kommunikator, og få bedre forståelse av henvisningsrutiner som er til alles fordel.

Simon Brownings foredrag holdes fredag 20. april klokken 13:00-15:30, med pauser, på Rica Seilet Hotel i Molde.