Få bedre flyt i arbeidsdagen

Bedre informasjonsflyt, bedre kommunikasjon og bedre øyehelse for alle. Hvem ønsker ikke det? Kide vil som hovedutstiller på Fagkonferansen 2018 presentere Optoflow, en plattform for fremtiden.

Ville Woutila er partner og grunnlegger  av Kide Systems. Han vil presentere Optoflow under sitt hovedutstillerforedrag fredagen på Fagkonferansen 2018 (Foto: Kide).
Teknologi for fremtiden

Hvordan kan jobben bli bedre, og mennesker og teknologi jobbe sammen til pasientens beste?

Kide er et selskap som har løst mange problemer og utfordringer virksomheter har i sitt daglige virke. 

Det er denne erfaringen som har resultert i Optoflow, som er en plattform for å håndtere bilder og telemedisin innen øyehelse.

Samtidig er Optoflow mye mer. Den viktigste hensikten er at arbeidsflyten skal gli lettere, at kommunikasjonen skal lettes, og at resultatene for den som sitter i undersøkelsesstolen, skal bli enda bedre enn i dag.

Ville Woutila som er grunnlegger av Kide Systems skal snakke om hvordan disse parametrene kan løftes til et helt nytt nivå med moderne teknologi.

Og ikke minst, når man implementerer moderne teknologi på arbeidsplassen, hva da? Hvilke vurderinger og tanker bør du gå gjennom for å være klar for fremtidens utfordringer?

Et spennende foredrag både for bedriftseiere og optikere!