Har vi riktig adresse?

I dag går årets siste Optikeren i trykken, og du får bladet i posten i god tid før jul om vi har registrert riktig adresse på deg. Du kan enkelt endre adresse på våre medlemssider eller på epost.

 
 

– Det har dessverre kommet mange retursendinger av Optikeren etter hver utgivelse i det siste fordi adressen er mangelfull eller uriktig, sier redaktør Dag Øyvind Olsen.

Er du blant dem som ikke har mottatt bladet? Da kan du enkelt gå inn og endre din privatadresse i medlemsregisteret til Norges Optikerforbund.

Har du ikke mulighet til det, eller er abonnent utenom medlemsregisteret, er det bare å ta kontakt med administrasjonen slik at vi har riktig adresse.

Kontakt stina@optikerforbund.no, så får du Optikeren i posten til jul.

– Optikeren som nå går i trykken er et fyldig blad på 64 sider med variert innhold, sier redaktør Dag Øyvind Olsen.

Bladet har mange sider fagstoff, blant annet skrevet av årets masterstudenter. Du kan dessuten lese om markeringen av Verdens Synsdag, og arbeid opp mot politikerne som gjøres i NOF/SI.

Vi besøker optikere i Kristiansand, Asker og Haugesund – og markerer 30-årsjubileet til Norges første optikerkjede, Interoptik.

Du kan også treffe norske optikere som deltok på American Academy of Optometry i Denver i november og høre om deres erfaringer.

Planleggingen av neste års utgivelser av Optikeren er i full gang. Det blir minitemaer i hvert nummer med vekt på fag- og reportasjestoff.

Norges Optikerforbund feirer 70 år i 2015 og dette vil også få en naturlig plass i bladet.