Husk oss når du flytter!

Mange studenter, nyutdannede optikere og andre medlemmer i Norges Optikerforbund er på flyttefot i sommermånedene. Husk å gi oss beskjed om det gjelder deg!

Administrator Stina Olsen Klæboe har fått mange blader i retur de siste dagene. (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Ta en sjekk på medlemssiden din

Fagtidsskriftet Optikeren distribueres i hovedsak med bud, men også med Posten.

Det har kommet mange blader i retur fra Posten for augustutgaven. Det skyldes i hovedsak at mange har flyttet. Vi forsøker å oppspore disse medlemmene.

Budleverte blad får vi derimot ikke i retur, så vi er avhengige av at medlemmene selv oppdaterer sin adresse i medlemsregisteret.

– Det er to måter å gjøre det på, forteller administrator Stina Olsen Klæboe i Norges Optikerforbund og Synsinformasjon.

Det enkleste er å logge deg inn på dine medlemssider og selv rette opp eventuell feil adresse, epostadresse eller mobilnummer.

– Dersom du ikke får logget deg inn, kan det skyldes at vi har registrert feil epostadresse eller telefonnummer på deg, sier Klæboe.

Hun ber de det gjelder om å ta kontakt med administrasjonen, så ordner vi opp i dette. Ring oss gjerne på 23 35 54 50 i tidsrommet 09.00-15.00. Alternativt kan du sende en epost til: synsinfo@optikerforbund.no