Juni-utgave av Optikeren

Fersk utgave av Optikeren er på vei. Her kan du bli med til Molde og Moldova, møte Hommerstadprisvinner Magne Helland og lese om prisens far Svein Hommerstad. 

I Molde møttes representanter fra NOFs utvalg, råd og komiteer til informasjon og presentasjon. Her ser vi Helle Falkenberg og Olaug Skrøppa delvis med ryggen til, Øyvind Krogh og Elise Dees Krekling (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Glimt fra Molde

 

Enten du var med på årets store «happening», landsmøtehelga i Molde eller ei, har du sikkert glede å se mange glimt og lese om hva som foregikk denne helga. Det får du muligheten til i juniutgaven av Optikeren.

 

I denne, og augustnummeret av Optikeren, har vi også stoff fra selve fagkonferansen og innleggene som ble holdt der, blant annet om trafikk, forbrukerundersøkelse og personvernforordningen (GDPR).

 

I mange år har innsamlede midler fra våre medlemmer gått til Moldova-prosjektet. Hva det har resultert i, kan du lese mer om i denne utgaven. Vi har vært i Moldova og sett nærmere på arbeidet som er gjort og status på optikerutdanningen som nå har kommet i gang.

 

Magne Helland er en mann svært mange norske optikere kjenner. Han ble tildelt Hommerstadprisen på Landsmøtet. Møt ham, og les om Svein Hommerstad i Optikeren i sommer.

 

Ny jobb til høsten? Se de mange stillingsannonse i bladet og på våre nettsider. Husk at ingen tar pulsen på jobbmarkedet som Optikeren.

 

 

 

Klikk her for Optikerens nettside, med siste utgave til venstre