Lyst til å ta en doktorgrad?

Har du spesiell interesse for kontaktlinser og fremre segment vil det snart utlyses en doktorgradsmulighet du ikke bør gå glipp av! Ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold, Fakultet for helsevitenskap, lyses det ut i slutten av denne måneden en 100 % åremålsstilling som ph.d.- stipendiat. Er dette noe for deg?

 
 

Søkeren må være interessert i øyets fremre segments morfometri og optiske egenskaper, opptatt av synskvalitet og gode løsninger for pasienten, være systematisk, nøyaktig, dedikert og tålmodig. Erfaring innenfor området spesielle kontaktlinser er en fordel – men er ikke et absolutt krav.

Som stipendiat vil du få en faglig vitamininnsprøytning av det solide slaget! Endelig en skikkelig mulighet til å fordype seg i faget på en grundig måte og studere systematisk effekten av det kliniske arbeidet optikere utfører. Målet er ny kunnskap som skal gjøre flere i stand til å se enda bedre.

Er drømmen en karriere innen forskning og utvikling – eller undervisning – er dette en god mulighet for å hoppe på dette toget. Er det arbeidsgivere som ønsker å styrke stabens faglige integritet og virkelig synliggjøre kompetanse for kundene, er muligheten her for å sørge for at en av de ansatte virkelig får tatt på seg den tunge faglige ryggsekken!

Stipendiaten deler kontor og hverdag med de andre stipendiatene ved instituttet og møter et faglig berikende og sosialt miljø.

Man må ha kontaktlinsekompetanse og mastergrad med snittkarakter B eller bedre. Hvis man har PCO-mastergrad vurderes realkompetansen for opptak.

Søknadsfristen blir allerede i september! Mer detaljert informasjon om stipendiatstillingen vil legges ut om kort tid på HBVs nettsider.

Følg med på «ledige stillinger» på Høgskolen i Buskerud og Vestfolds nettsider.