Møt kollegaer i Stjørdal!

Det er ikke for sent å melde seg på årets fagkonferanse og landsmøte i Stjørdal 22.-24. april. Møt en kollega, lær noe nytt og bestill før hotellet fylles!

Svein Magne Roten fikk Sølvretinoskopet for beste mastergradsprosjekt i 2022. Han kommer til Størdal (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Optiker-Norge på ett sted!

På denne møteplassen kan du treffe kollegaer fra hele landet, spennende forelesere og hele 17 utstillere fra optikerbransjen.

Svein Magne Roten er en av dem du kan bli bedre kjent med. Han jobber mye med keratokonuspasienter og har sett nærmere på synsrelatert livskvalitet ved ulike behandlinger for denne pasientgruppen i sitt mastergradsarbeid.

Vinnerprosjektet hans i 2022 har en klar kobling mellom å være praktiserende optiker som møter pasienter hver dag og det å forske og søke kunnskap i egen hverdag.

I Norge er det mange med keratokonus sammenliknet med andre land. Oppmerksomheten og kunnskapen om pasientgruppen bør derfor være høy hos norske optikere.

Vel møtt til Trøndelag!

Klikk her for fullt program

Vil du melde deg på fagkonferansen og landsmøtehelga? Se eposter sendt, senest torsdag. Kontakt post@optikerforbund.no dersom du har spørsmål!