Møt styret i Optikeren

Årets landsmøte og fagkonferanse til Norges Optikerforbund trakk mange deltakere og utstillere. I den ferske utgaven av Optikeren kan du lese om mye av det som skjedde på Kongsberg og møte det nye styret vårt!

Fra debatten som avsluttet årets fagkonferanse til Norges Optikerforbund. Med mikrofonen: Helle K. Falkenberg (Foto: Svein Tindlund).
Fagets bredde og felles fremtid

Unge og eldre optikere fra hele landet var samlet til faglig fellesskap og hygge i Norges optometrihovedstad, Kongsberg, i slutten av april. Her var hele redaksjonskomiteen i sving for å dekke arrangementet, og det meste av dette stoffet kan du få med deg i juniutgaven av Optikeren.

Vi har en fyldig presentasjon av alle utstillerne som fylte fellesarealet i Krona, der høyskolen er lokalisert, og du kan lese om debatter, fagforedrag, prisutdeling og kåring av ny norgesmester i optometri.

Du kan også bli oppdatert på arbeid i Norges Optikerforbund innen flere andre områder. Og ikke minst; bli kjent med det nye styret – les om hva de brenner for, hva deres kampsaker er, og hva som blir de viktigste oppgavene for forbundet å jobbe med de neste årene.

I vår serie om historisk viktige personer i optometrien, som har fått rom oppkalt etter seg på høyskolen, er turen kommet til en professor som mange norske optikere kjenner – «onkel Bob», professor Robert J. Fletcher. Han var den første optometriprofessoren i hjemlandet Storbritannia, og en pioneer innen synsergonomi. 

Kryssord byr vi også på, med premier til to heldige vinnere!

Optikeren sendes ut i papirversjon denne uka.

PDF-versjonen kan du lese her