NM er i gang!

Første runde i NM er nå i gang og du kan bli en av finalistene i Molde lørdag 21. april. I år er det mange trafikkrelaterte spørsmål, noen om kontrast og synsfelt, samt noen som kobler syn sammen med resten av kroppen.

Kristian Brekstad var den første som kunne ta med seg den nye vandrepremien hjem. Da han ble norgesmester jobbet han hos Krogh Optikk i Sandefjord, nå er han i deres avdeling i Tønsberg. Her har mange av kundene dratt kjensel på foten, som er laget av butikkens forrige innredning! (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Test din kunnskap

Innledende runde starter i dag og må gjennomføres i mars måned, og består av 50 spørsmål. Kvalifiserer du deg til runde to, mottar du en egen e-post om det.

Runde to starter tirsdag 3. april og må gjennomføres innen søndag den 15. april 2018. Runden består av nye 50 fagrelaterte spørsmål. Husk at nå teller også tidsbruken!

De tre som til slutt står igjen med flest poeng, inviteres til finalen – som holdes lørdagen på fagkonferansen. Finaledeltakerne må være påmeldt landsmøtet og være til stede på fagkonferansen finaledagen.

I finalen gjelder det å holde tunga rett i munnen og nervene under kontroll, for spørsmålene kommer på løpende bånd, og må besvares på tid – foran kolleger fra hele landet. Det er faglig, og det er morsomt. Vinneren kan titulere seg Norgesmester i optometri i ett år – en tittel mange fremragende optikere har innkassert tidligere.

C-optikk er sponsor av NM, og har samarbeidet med Norges Optikerforbund om NM i flere år. Vi setter pris på samarbeidet!

Foruten heder og ære, er premien for NM-vinneren deltakelse og opphold til neste års fagkonferanse i Tromsø. Finaledeltakerne får dekket fagpakken neste år.


Finn frem medlemsnummeret og kjør i gang!

Logg deg inn her!