Nye informasjonsfilmer på vei

Synsinformasjon distribuerer nå nye informasjonsfilmer. Tema for filmene er riktig håndtering av briller og kontaktlinser. Den første filmen handler om kontaktlinser som avfall og hvor de ikke skal kastes. Del gjerne filmene på Facebook.

Optiker Siri Bjørnetun Jacobsen fronter filmene om kontaktlinser (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Briller og kontaktlinser

I år er det kjørt kampanjer på sosiale medier (Facebook, Instagram og YouTube) for rekruttering og barn og syn. 

Nå står neste kampanje fra Synsinformasjon for tur og denne gang handler det om hvordan briller og kontaktlinser skal håndteres, og hvor de brukte kontaktlinsene og emballasjen hører hjemme.

Dette er korte filmer på et halvt minutt hver, som er skreddersydd for sosiale medier. Det er optikerne Lene Luraas og Siri Bjørnetun Jacobsen som fronter budskapene i filmene.

Alle filmene er tilgjengelige på Synsinformasjons YouTube-kanal, men de «porsjoneres» ut på Facebook og Instagram, og først ut er filmen om kontaktlinser som avfall.

Filmene sponses slik at de skal få ekstra god spredning i hele befolkningen. Det hjelper på om du også deler filmene på Facebook!

Det viktige budskapet her er at kontaktlinser IKKE skal kastes i do eller vasken slik at de ender opp som mikroplast i havet.

Her er lenke til denne filmen på Facebook

Klikker du her kommer du til Synsinformasjons YouTube-kanal