Pallen er reddet

Den skulle vært i Tromsø i god tid før Fagkonferansen etter påske, men den dukket opp i Danmark. Nå har endelig pallen med utstyr og trykksaker kommet til rette og havnet hos oss i Oslo.

Den kom hel tilbake til kontoret i Oslo til slutt, pallen med utstyret som skulle vært i Tromsø. F.v. Per Kristian Knudsen, Stina Olsen Klæboe og Hans Torvald Haugo (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Forviklinger med forsendelsen

Mens det meste av trykksakene som program og landsmøtepapirer nå går til gjenvinning, inneholdt den store forsendelsen også verdifulle ting som det håndlagde NOF-kjedet og mye utstyr som skulle vært brukt under Fagkonferansen.

Forsendelsen ble sendt fra Oslo før påske og skulle vært på hotellet i Tromsø i god tid før landsmøtehelga for litt over en uke siden.

Det var den ikke.

Derfor måtte en del improviseres når vi ble klar over at pallen ikke ville komme frem i tide. Den dukket nemlig opp i Danmark, og det ble umulig å få den levert  til det store arrangementet vårt!

Litt amputert ble selvsagt landsmøtehelga, men deltakerne tok det med godt humør og programmet ble ikke hindret av en manglende pall!