Synsinformasjon på YouTube

Informasjonsfilmene som Synsinformasjon har laget i samarbeid med Norges Optikerforbund, er vist en halv million ganger på YouTube i høst. Denne uken er det gjort opptak til en ny film som skal distribueres før jul. Tema: Bilkjøring og kontrastsyn.

Fagsjef Hans Torvald Haugo i Norges Optikerforbund viser og forteller hva kontrastsyn er i den nye informasjonsfilmen (Foto: Dag Øyvind Olsen).
Kort og informativt

I flere år er det produsert nyhetssaker for NOF/SI om syn som har inkludert video. I høst er det laget kortversjoner av flere av filmene, i hovedsak de mer «tidløse» sakene.

Disse kortfilmene er skreddersydde for sosiale medier som Instagram, Facebook og YouTube. Som med mange slike filmer, kan man få med seg hovedbudskapet uten å skru på lyden.

Det er kjøpt plass (betalt markedsføring) av flere av filmene på i hovedsak YouTube, noe som er en medvirkende årsak til at filmene er vist hele en halv million ganger.

I tillegg kommer over 100 000 visninger på Facebook. Her skal «støtet» settes inn med mer markedsføring de neste ukene.

Filmene formidler viktige allmene budskap om syn av interesse for folk flest.

Denne uken er det gjort opptak til en ny film som skal distribueres i to versjoner, en lengre nyhetssak og en kortfilm for sosiale medier. Tema er noe mange er opptatt av, nemlig syn og bilkjøring. 

Alle filmene legges ut på Synsinformasjons YouTube kanal – abonner gjerne på denne kanalen. Jo flere brukere, desto større gjennomslag får den!

Klikk her så kommer du til Synsinformasjon på YouTube