Ny møteplass for design

Etter fire år i København, utvider copenhagen specs med en ny messe i Berlin neste år. Messen ønsker å være en møteplass for optikere og bransjefolk som har interesse for design fra selvstendige og uavhengige leverandører.

Morten Gammelmark ønsker velkommen til copenhagens specs i København første helgen i mars 2018, og i Berlin 20.-21. oktober. (Foto: Dag Øyvind Olsen)
Utvider til Berlin

Design-interesserte optikere fra hele Skandinavia er den viktigste målgruppen for copenhagen specs, sier messe-general Morten Gammelmark. 

Siden starten for fire år siden, har messen vokst – men den er fortsatt intim og særegen.

Fokus er på små stands, og der besøkende kan snakke med designere fra små og store produsenter. Det gir en unik mulighet til å lære mer om brillene, om design og funksjonalitet.

Her finnes større leverandører, men alle er selvstendige og mange er små i den store brilleverden.

– Ambisjonen til copenhagen specs er å gi optikere et vibrant og levende «eyewear-show» som gir muligheter til å måte trendsettende produsenter som har en visjonær og artistisk tilnærming til brilledesign, sier Morten Gammelmark.

Helt siden starten er copenhagen specs blitt arrangert i det mer enn 100 år gamle Lokomotivværkstedet.

I 2018 utvider messen til også å holdes i Berlin. Her skal det bli mer av det samme i byen gamle bussdepot fra 1927.

– Det gir oss historie, en autentisk atmosfære og perfekte omgivelser for å holde en original og kreativ messe, sier Gammelmark.

copenhagen specs holdes i København 3.-4.mars og i Berlin 20.-21. oktober 2018.

Les mer her