Oppsummering etter Tromsø

Hver sjette deltaker på årets landsmøte og fagkonferanse i Tromsø, var med for første gang. 98 prosent av deltakerne vil anbefale andre å melde seg på neste år, viser foreløpige tall fra fra fersk undersøkelse. 

Hans Torvald Haugo plasserer det originale kjedet der det nå hører hjemme, på styreleder Simon Dørheim (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Positive deltakere

Logistikkproblemer med innstilte SAS-fly på grunn av streik og en kasse med utstyr som forsvant, la tydeligvis ingen vesentlig demper på utbyttet fra årets landsmøtehelg i Tromsø.

Det store flertallet gir positive tilbakemeldinger på programmet. Og de som først deltar, gjør det ofte igjen. Over fire av ti har deltatt på minst 10 landsmøtesamlinger og i år var det også mange yngre, ferske fjes vi kunne ønske velkommen. Det var drøyt 300 påmeldte deltakere til samlingen som hadde hovedfokus på barn og syn.

Styrene i Synsinformasjon og Norges Optikerforbund var samlet til møter i Oslo onsdag der de blant annet diskuterte samlingen i Tromsø. Dette var de første møtene for nye styrer.

Norges Optikerforbund har fått ny styreleder siden sist. Han heter Simon Dørheim og kunne endelig få prøve det offisielle og flotte kjedet som følger vervet. Det kom nemlig ikke frem til Tromsø i tide, men er nå vel «hjemme» på kontoret i Oslo.

Styrene i NOF og SI består nå av følgende personer:

Norges Optikerforbund:

Simon Dørheim (leder)

Helle K. Falkenberg (nestleder)

Elisabeth Bjerke Egeberg

Heidi Refseth

Paal A. Nævdal

Trine Johnsen (styreleder SI)

Petter Storm (vara)

Synsinformasjon

Trine Johnsen (leder)

Kristine Frøstrup (nestleder)

Kathrine Ayling

Nicolai Krogh

Helge Jacobsen

Simon Dørheim (styreleder NOF)

Rolf Bøgeberg (vara)

Varamedlemmene møter fast i styremøtene