På kalenderen: Mye flyttes

Faglige optikersamlinger med fysisk fremmøte avlyses over hele verden. Det vil si: Mange er utsatt til høsten eller neste år.

Dette bildet er fra et av Kate Giffords foredrag under Fagkonferansen i Tromsø i 2019. I år blir dessverre denne konferansen avlyst, og vår neste samling er i Trondheim 23.-25. april 2021. (Foto: Dag Øyvind Olsen)

Hold deg oppdatert

Hvis du ser på kalenderen vår til høyre på nettsiden, ser du at det meste som skal foregå frem mot sommeren, er avlyst. Unntakene er nettbaserte samlinger.

Korona-epidemien har nådd hele verden, noe som innebærer at fagsamlinger over alt kanselleres nå før sommeren.

Men mange samlinger er satt opp til høsten. Det gjelder blant annet optometrikonferansen i sentral og østeuropa, som nå vil holdes 23.-25. oktober.

European Glaucoma Society setter opp sin samling 14.-16. desember.

Brilemessen Copenhagen specs holdes 15.-16. august og Mido gjør et foreløpig nytt forsøk 5.-7.juli.

Klikker du deg videre på lenkene til hvert enkelt arrangement som er utsatt/avlyst på kalenderen, får du oppdatert informasjon om status.

Husk at selv om vi måtte avlyse i år, så holdes landsmøtehelga med fagkonferanse i regi av Norges Optikerforbund og Synsinformasjon  i Trondheim helga 23.-25. april 2021.

Samme helg holdes European Academy of Optometry and Optics i Helsingfors. Vårens samling ble avlyst, og vær obs på det dersom du var påmeldt i år.

Vi oppdaterer vår Aktivitetskalender fortløpende og tar gjerne imot tips (epost: dag@optikerforbund.no)