Poengdronning – også i 2015

Olaug Skrøppa er nok en gang på toppen av listen over de som har fått NOFEP frem til nå i perioden 2014 til 2016. Året 2015 har hun fått hele 102,5 etterutdanningspoeng og topper listen totalt med 188,5 skinnende etterutdanningspoeng på to år. Norges Optikerforbund kan ikke annet enn å gratulere!

FOTO: Olaug Skrøppa var ferdig utdannet på Kongsberg og fikk autorisasjon som optiker i 1996. Hun er kontaktlinsespesialist og fikk tilgang til diagnostiske medikamenter som en av de aller første optikerne i Norge. Hun har en mastergrad i klinisk
Inspireres av faglig utvikling

Poengdronningen for 2015 er nok en gang Olaug Skrøppa. Hun toppet også listen for 2014. I 2015 har hun 102,5 NOFEP som skal legges til de 86 hun har fra 2014. Olaug troner på toppen med hele 188,5 NOFEP. Det er ikke mindre enn imponerende!

Olaug selv er opptatt av at faglig utvikling er en drivkraft. – Det å bruke tid på faglig oppdatering ser eg som ein del av fagsjef jobben i Interoptik. Eg syns det er interessant og lærerikt å fornye seg, samt at eg etter å ha praktisert med det eg tidligere har lært, får behov for ein repetisjon.

Men hun stopper ikke der: Vi har svært mange dyktige optikere i Interoptik som liker å ligge i front og er ivrige etter ny kunnskap, så viss eg skal klare å tilfredsstille dei, må eg fortsette å oppdatere meg. Ved å delta på seminarer i inn- og utland får eg inspirasjon til å arrangere kurs for kollegaene, fortsetter Olaug.

Og hun har et poeng, da hele seks av de på ti-på-topp-listen arbeider i Interoptik. Dette viser at det ikke bare er fagsjefen i kjeden som er opptatt av faglig oppgradering.