Sommerutgaven av Optikeren er her!

Du kan bli bedre kjent med NOFs nye styreleder Sigrid Midtbø Storkås i vår ferske utgave av Optikeren.

Få med deg stort og smått fra bransjen i vårt fyldige sommernummer – som nå leveres med bud – og som også er tilgjengelig som PDF-fil på nett.
Gi oss beskjed om du ikke har fått bladet!

 
 

Hvilken rolle spiller Norges Optikerforbund for landets optikere, og for bransjen? Dette ble aktuelle temaer på landsmøtet på Gardermoen i vår – og det er noe forbundets nye leder er svært opptatt av. Vi har møtt Sigrid Midtbø Storkås på hjemmebane, på jobb i Skien.

Vi har en rekke reportasjer fra fagkonferansen til NOF, der aktivitetsprogrammet ble holdt på Hurdal syn- og mestringssenter. 

Moter og trender er minitema for sommerutgaven, og fagartiklene favner vidt – vi har blant annet en større artikkel om refraktiv kirurgi i Norge.

Optikeren har nå byttet distributør, og tidsskriftet leveres til de aller fleste med bud, sammen med morgenavisen. Alle som får Optikeren med bud, skal nå ha mottatt bladet. De som benytter postboksadresse, og mottakere i utlandet, får Optikeren tilsendt i posten som før, og hver kan leveringen avvike noe.

Har du ikke fått Optikeren levert, er det viktig at vi får beskjed! Kontakt oss i så fall på epost: stina@optikerforbund.no

Redaksjonelle henvendelser inkl. bransjenyheter sendes redaktør Dag Øyvind Olsen (dag@optikerforbund.no), kontaktperson for annonser/distribusjon/abonnement/adresse: Stina Olsen (stina@optikerforbund.no).

Barn og syn er minitema for neste utgave som har materiellfrist 21. juli, og utgivelse i begynnelsen av september. Kontaktlinser er tema for oktoberutgaven, med materiellfrist 1. september.

Optikeren ønsker alle lesere en riktig god sommer!

Last ned Optikerens sommerutgave her!