Tre dager fag

Syn, lys og læring er tema tre dager til ende for Kongsberg Vision Meeting i slutten av oktober. Ny frist for påmelding av presentasjoner er 6. oktober, og melder du deg på innen denne dagen, er prisen 600 kroner per dag. VEd påmelding etter 6. oktober koster deltakelse 1200 kroner per dag.

Førsteamanuensis Gro Horgen Vikesdal, som nylig har tatt doktorgrad, er en sentral person på Kongsberg Vision Meeting. Hun skal holde foredrag om sitt doktorgradsprosjekt
Programmet er nesten klart

Det endelige programmet for Kongsberg Vision Meeting vil publiseres 10. oktober, men det meste er på plass, inkludert hovedforelesere fra inn- og utland. Over 100 deltakere har meldt seg på til nå. Som optiker får du etterutdanningspoeng for å delta.

Nå er det satt en ny deadline for påmelding av fagpresentasjoner, enten i form av muntlige presentasjoner eller postere. Denne fristen er 6. oktober. Her kan man melde på forskningsresultater relatert til temaet for samlingen, som er syn, lys og læring.

Presentasjoner som blir tatt inn i programmet vil bli publisert i Scandinavian Journal of Visual Science (SJOVS).

Prisen for deltakelse er 600 kroner per dag, inkludert lunsj og kaffepauser – dersom man melder seg på innen 6. oktober. Etter denne datoen dobles prisen.

Programmet burde være av interesse for mange optikere!

Se programmet her