Bli med til Kongsberg!

Det er nå åpnet for påmelding til Fagkonferansen på Kongsberg 24.-26. april. Se gjennom programmet i helgen og meld deg på via medlemssidene.

Programmet er fyldig. Det byr også på overraskelser!

Klikk, velg og meld deg på!

I år er det 75 år siden Norges Optikerforbund så dagens lys. Dette vil bli markert med et eget jubileumsshow på Kongsberg fredag 24. april. NOF ble startet opp med 30 medlemsbedrifter like etter at andre verdenskrig var slutt, høsten 1945.

I dag består Norges Optikerforbund av rundt 1200 hovedmedlemmer, i tillegg har vi over 300 studentmedlemmer og 200 medlemmer i andre kategorier som pensjonister. Synsinformasjon har 530 bedriftsmedlemmer.

Begge organisasjonene står sterkt. Du kan bli med på reisen frem til der vi er i dag, på Kongsberg denne helgen.

Det blir en helg fylt med nyttig og variert program for optikere, bransje og de som driver butikk. Bredden er stor. Derfor anbefaler vi deg å ta en grundig kikk gjennom programmet som nå er sendt ut til alle medlemmer i NOF og SI.

Påmelding til konferanse, måltider og overnatting gjør du på dine medlemssider. Du klikker deg videre fra fanen «Aktiviteter» til venstre på siden. Så velger du fra menyen hva du ønsker å delta på.

De som ikke er registrert som medlemmer eller brukere hos oss, kan sende en epost til: synsinfo@optikerforbund.no, så hjelper vi deg.

Påmeldingen er åpen til 31. mars, men det er smart å melde seg på tidlig. Det er fordi noen av aktivitetene/workshops har begrenset antall plasser og det samme er tilfelle for hotellrom. Her er det «først til mølla» som gjelder.

Vi ser frem til å treffe deg på Kongsberg 24.- 26. april!

Klikk her for informasjon om landsmøte og fagkonferanse. Program øverst i høyre hjørne.